2021. november 4., csütörtök

Öt további észrevételem

A három nappal ezelőtti előzetes még mindig nem hagy nyugodni, és a tegnapelőtti meg a ma délutáni bejegyzésem után még öt dologról kell írnom.

1.
Állítólag Boba Fett trónján a saját neve szerepel ősi Sith betűkkel írva.
Megnéztem ur-Kittât betűtípussal. Négyszer ismétlődik ugyanaz az írás, össze-vissza vannak tükrözve a betűk, és nem Boba Fett, hanem inkább Boba Kptt a szöveg. Mindenesetre így is marhajó kis rejtett érdekesség ez. :)


(Furcsamód amikor tavaly Bib Fortuna ült ebben a székben, már akkor is Boba neve volt olvasható a háttámlán.)

2. Tökjó, hogy BG-J38 játékkonzolját is reprodukálták. (Ez egyébként már a fortunás jelenetben is látható volt, csak én máig nem vettem észre.)


Ahol az az asztal áll, az épp a rankorverem feletti rács. Szóval lehet, hogy Boba majd az egész brancsot kajástul-mindenestül a verembe küldi, ahol ki tudja, milyen fenevad tanyázik most. :)


3.  Boba most sokkal jobb bőrben van, mint tavaly (pl. kinőtt a szemöldöke). Talán valamiféle gyógykezelésben vesz részt abban az ágyban? És van neki egy droid segédje is?




4. Tetszik, hogy visszaköszönnek McQuarrie tatuini motívumai a falakon.



Ralph több festményén szerepeltette ezt a mintát, és már filmre is vitték a Niima bázison meg Mos Pelgóban, továbbá látjuk majd az Andorban is, de ennyire erőteljesen eddig még nem használták ezt a motívumot.



5. Ezt én sem gondolom komolyan, de azért milyen lenne, ha kiderülne, hogy Talon Karrde visszatért a kánonba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése