2022. március 7., hétfő

Boba bibik

A Mos Espa városképét meghatározó legmagasabb torony képes a helyváltoztató mozgásra. :)Miközben a modder fiú a Vespájával hasít, bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé.


A forgatáshoz használt életnagyságú rankor-fej mögötti kék vászon látható a végleges jelenetben is.


A simulós modorú twi'lek szárnysegéd eliszkol a polgármesteri hivatalból. A nyaktörőnek cseppet sem mondható hajsza során mindenfelé menekül Mos Espa utcáin, majd ismét a hivatal épülete látható mögötte. :)


Sajnos időnként túl közelről mutatják a kaszkadőrfegyvereket, így könnyen kivehető, hogy ezek csupán gumiból készült kellékek.


A modderek igenjól végzik a dolgukat, ha arról van szó, hogy a testüket hatékonyabbá tegyék. Ezt a bajuszos figurát például az utcai lövöldözés során lelövik, de aztán néhány perccel később ismét életben van (s azonnal eltalálják újra).


Az egyik pájk egy oszlop mögé bújva igyekszik elkerülni az ádáz monsztroszaurusszal való találkozást. A rankor azonban az oszloppal együtt markolja fel a szerencsétlen fűszerest, hogy aztán jóízűen elfogyassza. Az oszlop helye később látható a város újjáépítésekor is, ám az egyik snittben véletlenül elfelejtették eltüntetni a díszletet tartó szürke póznát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése